• skiveac

COVID-19

På baggrund af den seneste udvikling i antallet af smittede, og at der er mulige smittede i Skive området, har bestyrelsen valgt at indstille træningen med øjeblikkelig virkning. Boksning er grundet nærkontakt, en sport hvor vi kan være ekstra udsatte, hvis der skulle være smittede blandt os. Den risiko vil vi ikke løbe, da vi i vores forening har mange børn og unge. Vi holder foreløbig lukket ind til mandag den 6. April. (ca. 3 uger fra nu) Dog under hensyntagen til de anbefalinger, som udsendes løbende af myndighederne. Og vi henstiller til, at man holde en god personlig hygiejne.

Mvh

Skive Atlet Club

17 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS