• Ole Keiser Christensen

Diplomstævne i Ringkøbing


SAC deltog søndag i et diplomstævne i Ringkøbing. De nye bokser fik høstet en del erfaringer i det vestjyske.

Der var 6 boksere til start, klubben fik 1 diplom med til Skive.

Anton Plejdrup fik diplom for 30 points. Nu arbejder Plejdrup med de at få de sidste detaljer på plads, så han kan blive klar til Julestævnet hos B.K. Nordsallig.

2 boksere tilkæmpede sig 26 points hos dommerne. Sebastian Pirvan og Kristoffer Vestergaard burde have haft diplom med hjem, men begge manglede 1. point i at opnå de magiske 27 points.

Sebastian Pirvan arbejder nu frem imod Julestævnet hos B.K. Nordsalling

Siwakon (James) Roekwithi opnåede 24 points i hans første optræden, meget flot.

Cornel Anders var kommet op imod en boksere der var 7 år ældre og meget højre end ham selv , dette til trods så boksede Cornel 19 points hjem, igen meget flot.

Sidste mand i ringen var Niklas Huter, som kæmpede godt i de 2 første runder, men måtte stoppe midtvejs i 3. omgang, da problemer med at få vejret fik kamplederen til at stoppe kampen.


14 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS