top of page
  • Ole Keiser Christensen

Anton med en overbevisende sejr


Fredag aften boksede Anton Plejdrup imod Mads Kronholm fra Orion Fjerritslev. Kampen blev bokset på Kronholms hjemmebane i Klim hallen. Med 230 tilskuere i ryggen var der lagt op til en hjemme sejr, men dette lavede Anton Plejdrup om på gennem 3 omgange teknisk boksning. Første omgang var meget forsigtig fra AC bokseren, som dog tidlig i omgangen fil et lille overtag og styrede omgangen. I anden omgang satte Anton tempoet op, Orion bokseren stod tilbage på perronen da toget kørte, Plejdrup styrede og ramte som det behagede SAC bokseren. Jeg må ikke fortælle hvordan dommerne dømte omgangene, men der var rene linjer hele vejen rundt, en stor omgang til (lille) Anton. Treide omgang startede som anden sluttede, Anton i den styrende rolle og Fjerritslev bokseren der kæmpede på tilbagetog, Tempoet fra Skive bokseren fik en lille tand op, godt hjulpet af sekundant Claus Børge Nielsen, der midtvejs i omgangen fik en påtale af stævnets supervisor, DABU's formand for dommer/kamplederne Jørgen Hammer, Hobro. Påtalen gik på at det ikke er hensigts mæssig at opildne en bokser til at udbokse modstanderen, når forspringet var så stor som det var på daværende tidspunkt, ganske rigtig, for kampen var afgjort. Tilbage til Anton, han sluttede kampen med at sende modstanderen til stående tælling, en serie af stød blev afsluttet med en højere der sad lige på modstanderens kæbe og han var rystet. Kampleder Allan Birch B.K. Limfjord talte til 8 og sætter kampen i gang igen, men tiden løber ud og Anton Plejdrup bliver udråbte som vinder med dommerstemmerne 5-0. Efter stævnet skete der noget jeg aldrig har oplevet før. (Jeg har været i bokse milliøjet siden 1972) Anton blev kåret som stævnete bedste teknikker. Ikke det at han blev kåret, men at han i hans første kamp, blev kåret som bedste teknikker, dette er stort når man kikker på deltagerlisten og ser at der er boksere med over 20 kampe i bogen, som Anton der med hans første kamp, viser at hans teknik, den sidder i skabet. Hvor har i fundet ham, dette var det meste brugte spørgsmål til mig efter stævnet, Han kom en aften og spurte om han måtte være med, dette gav Claus B. ham lov til, længere er den ikke. Godt gået Anton Plejdrup.


51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page