• Ole Keiser Christensen

GONNA MAKE AC GREAT AGAIN.


Bokserne fra Skive AC tager Lørdag afsted til diplomboksning i Hedensted. De 3 boksere der tager turen til det østjyske er Sebastian Pîrvan, Anton Plejdrup og Aksel Køhler Søndergaard. Sebastian og Anton skal begge op i deres anden diplomkamp hvor imod Aksel bokser hans diplomkamp nummer 6. Vi forventer at det bliver sidste kamp i diplom serien til Køhler, da han skal til at bokse rigtige kampe, dette fra næste Fredag af, men mere om det i næste uge. Udover points og ære så skal S. Pirvan bevise at han skal have hans startbog godkendt og vejen åbnes til en af de mange boksestævner i dette forår. Med på turen som sekundant er Svend Lund Jensen. Held og lykke til de 3 Atleter.


9 visninger0 kommentarer
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS