• Ole Keiser Christensen

GONNA MAKE AC GREAT AGAIN.


Bokserne fra Skive AC tager Lørdag afsted til diplomboksning i Hedensted. De 3 boksere der tager turen til det østjyske er Sebastian Pîrvan, Anton Plejdrup og Aksel Køhler Søndergaard. Sebastian og Anton skal begge op i deres anden diplomkamp hvor imod Aksel bokser hans diplomkamp nummer 6. Vi forventer at det bliver sidste kamp i diplom serien til Køhler, da han skal til at bokse rigtige kampe, dette fra næste Fredag af, men mere om det i næste uge. Udover points og ære så skal S. Pirvan bevise at han skal have hans startbog godkendt og vejen åbnes til en af de mange boksestævner i dette forår. Med på turen som sekundant er Svend Lund Jensen. Held og lykke til de 3 Atleter.


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ferie

Generalforsamling udskudt

Årets Generalforsamling 2021 er udsat Generalforsamlingerne for ovennævnte forening skulle være afholdt inden den 30.4.2021. Grundet den ekstraordinære situation vi endnu befinder os i, har bestyrelse