top of page
  • Ole Keiser Christensen

GONNA MAKE AC GREAT AGAIN.


Bokserne fra Skive AC tager Lørdag afsted til diplomboksning i Hedensted. De 3 boksere der tager turen til det østjyske er Sebastian Pîrvan, Anton Plejdrup og Aksel Køhler Søndergaard. Sebastian og Anton skal begge op i deres anden diplomkamp hvor imod Aksel bokser hans diplomkamp nummer 6. Vi forventer at det bliver sidste kamp i diplom serien til Køhler, da han skal til at bokse rigtige kampe, dette fra næste Fredag af, men mere om det i næste uge. Udover points og ære så skal S. Pirvan bevise at han skal have hans startbog godkendt og vejen åbnes til en af de mange boksestævner i dette forår. Med på turen som sekundant er Svend Lund Jensen. Held og lykke til de 3 Atleter.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page