top of page
  • Ole Keiser Christensen

Skive Atlet Clubs' Diplomstævne


Skive Atlet Club havde Søndag diplomstævne i Skive Kampsports Center. Der var samlet 35 boksere fra klubber i Jylland, Gram i syd til Pandrup i Nordjylland.

Der ud over var der tilskuer og sekundanter, så alt i alt omkring 80 mennesker samlet på Frisenborgvej.

Der blev bokset 18 kampe, der var højt kvalitet i de fleste kampe, dette selvom det var nye og urutineret bokser der stod over for hinanden.

Skive AC havde 5 mand i ringen.

William Køhler boksede 3 pæne omgange, hvor han udnyttede hans hurtighed og overblik. Køhler fik af de 3 dommer tilkendt 28 points og bestået.

Jan Villadsen kom på en næsten umulig opgave, han mødte en høj Thisted mand med en rækkevide som var meget længere end Skive bokseren, men Jan kæmpede mod den lange Thybo, men manglede lige de sidste centimeter i at kunne nå ind til modstanderen. Villadsen fik 23 points af dommerne.

Den store nydelse kom med Anton Plejdrup, En ung letvægter der bevæger sig godt i alle retninger, Plejdrup slår mange gange, dette fra forskellige vinkler og i forskellige tempoer. Anton fik dagens største points score, 32 af slagsen kom der ind på kontoen, en bokser ikke bare SAC men en del andre ser frem til at følge i tiden der kommer. Der er meget i vente.

Sebastian Pirvan, klassens tungeste bokser, her tager vi lige med at de 114 kg Sebastian har med i ringen, de ser ikke ud til at tynge ham, Pirvan bevæger sig hurtig og sikker rundt, og han kom ud af kampen med en god oplevelse, da han slå godt med begge hænder, men paraderne trænger til en lille justering. SAC Rumæneren fik 26 points, manglede lige det sidste for at bestå, men han kommer stærkt igen.

Sidste bokser i ringen, det var Aksel Køhler Søndergaard, Det blev en både og oplevelse, Aksel mødte en bokser der var et par år yngre end ham selv, Søndergaard måtte trække håndbremsen i alle 3 omgange, for ikke at overmatche Give bokseren han var oppe imod, dette resulterede i at dommerne kun gav ham 27 points, men der ligger mange rigtige kampe til Aksel i fremtiden, talentet er der, så der skal bare bygges på.


46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page