top of page
  • Ole Keiser Christensen

En dejlig dag i Randers


En dejlig dag i Randers. Skive AC havde 4 boksere i ringen ved Combat Randers diplomstævne. Første bokser i ringen var Asger Buus Jensen, han var kommet op imod en umulig opgave. Asger er 14 år gammel og skulle møde en bokser fra AK Jyden som var fyldt 22 år. Asger gik frisk til sagen, men forskellen i alderen gjorde en forskel i alle 3 omgange, SAC bokseren kæmpede det bedste han kunne, men lige meget hjalp det, da Aalborg bokseren var overlegen på råstyrke og boksekunnen, men det positive ved kampen var at Asger sluttede 3, omgang med at jagte modstanderen og styrede begivenhederne, stor fremgang fra sidste kamp, som man også kunne se på pointscoren, 21 point denne gang, en fremgang på 1. Asger er stille og rolig på vej imod en boksekarriere, men det vil tage lidt tid at komme til fadet. Næste boksere i ringen var William Køhler Søndergaard. Han var oppe imod en bokser fra AK. Jyden. En teknisk god bokser der slog fra alle vinkler. William bokser bedst tæt på modstanderen, så han listede sig ind på Jyden manden, slog 4-5 stød og flyttede sig igen væk, dette skulle vise sig at være en klog beslutning, for når Aalborg bokseren angreb, så sluttede det som regel med at bokseren fra AC havde de fleste slag. I de 2 første omgange slog Søndergaard hans højre lavt i brystkassen på modstanderen, men i 3. omgang flyttede han dette slag op på kæben, da modstanderen hang med venstre parade, dette lille træk tippede kampen over til AC bokseren. Flot point score til William på 29 points, så godkendelsen var velbegrundet. Lillebror Aksel Køhler Søndergaard var næste mand i ringen. Han mødte en bokser fra Combat Boksning Randers. Det blev en svær opgave at løse for AC bokseren, modstanderen dansede rundt ala Sugar Ray Leonard, dansede og stak stødene for at flytte sig igen. Men Aksel lod modstanderne rende rundt og vendtede på at han kom tilbage for at slå, hvorefter Aksel satte 2-3 lige stød ind, mere simpel kan det ikke gøres, 1-2 og væk. Flot bokset Aksel, der er mere i vente ved B.K.Nordsallings Julestævne, hvor du er prikket ud til at vist de rød/hvide farver fra SAC. Denne gang boksede du dig til 27 points og et diplom. Mere flot kan det ikke gøres. Aksel vidste at der er en fighter og en bokser i samme person. Krig og kærlighed. Boksning forbudt for møder, Dette blev resultatet af sidste Skive Atlet Club's boksere, der var i ringen. 2,02 meter manden Asbjørn Kristiansen var kommet op i en herrefight, imod en A.K. Jyden bokser. Vi havde set ham først på eftermiddagen, da han boksede imod Asger Buus Jensen, men dette var ikke at sammenligne i kampen imod Asbjørn. Jyden manden gik frem og slog fra alle vinkler i et meget højt tempo, SAC bokseren forsøgte at følge med i det høje tempo, begge boksere forsøgte at sætte sig på første omgang, hårde slag og smarte undvigelser fra begge ringhjørner. Anden omgang startede i samme hæs blæsende tempo, midtvejs i omgangen så det ud som om at begge boksere kikkede på hinanden, trak luft ind og satte tempoet en smule ned. Men dette hjalp ikke på slag udvekslingen, der blev givet og taget, som gældte det verdens herredømmet. Asbjørn gjorde det han kunne, men glemte at slå højre lige så meget som venstre, dette på grund af at modstanderen var højrefods boksere. Treide omgang blev i samme tempo som første. Men SAC bokseren havde fået justeret på paraderne, men hårdt til det sidste var kampen. Asbjørn fik efter kampen 29 velfortjente points og en godkendelse. En lille historie fra stævnet. William stod og fik ros af Michael Rask efter kampen. Rask siger "Nu løbetræner du vel hver dag". hvorefter William svarede "Det starter jeg med i morgen". Løbetræning gør at bokseren kan beholde dampen og tempoet i treide omgang. En godkendt dag for Skive Atlet Club.


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page