top of page
  • Ole Keiser Christensen

Diplomkampene i Randers


5 boksere i ringen ved diplomstævnet i Randers, der blev 6 kampe til Skive AC, dette fordi Aksel Køhler Søndergaard boksede 2 kampe. Aksel gjorde det godt, han fik 26 points i begge kampe. Det var paraderne der sad lidt løse i anden omgang i begge kampe der kostede det diplomgivende points. Kasandra Simonsen scorede 23 points i hendes kamp, hun var oppe imod en godt boksende Holstebro kvinde, men hun forsøgte at følge med med men kunne ikke følge med til enden af kampen. Jonathan Kjær Nielsen fik SACs højeste points score. 28 blev der sat ind på kontoen. At Jonathan skulle møde en boksere fra BK. Limfjord gjorde ikke oplevelsen dårligere. Jonathan boksede i højt tempo med gode undvigelser og mange lige lange stød. Flot bokset. Dennis Vestergaard var oppe imod en hårdt slående bokser. Dennis fik 21 points, en scorer der er pænt, når vi tager i betragtning at kamplederen flere gange i første og anden omgang stoppede kampen, for at irettesætte modstanderen for at slå og kæmpe for hårdt, dette må bokserne ikke i diplomboksning. I tredie omgang blev der ikke påtalt slagkraften, og det var ikke det Dennis var sat op til, pæn boksning, dette kunne man ikke sige om modstanderne, men bedere held næste gang til Dennis. Asger Bruus Jensen er en forsigtig bokser, han startede fornuftig med at bevæge sig rundt i ringen, men igen blev det modstanderens tempo der ødelagde det en smule. Asger fik 20 points efter kampen, og det er ganske pænt, når man er stille og rolig i ringen, måske lidt for rolig. Op på hesten igen Asger, lidt fight og lidt mere bevægelse, så skal du nok nå dit mål.

Skive AC er tilfredse med starten på de unges boksekarriere, der blev kæmpet godt og ingen gik ned med flaget, men forsøgte at holde den taktik Claus B. Nielsen havde lagt. Der er meget at bygge videre på. Næste opgave bliver Søndag d.28. Oktober i Vejle, her skulle William og Kristoffer gerne være klar til kamp, dette sammen med, de af de 5 der har lyst og mod på at prøve igen.


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page