• Ole Keiser Christensen

Diplomkampe i Randers


Lørdag d. 20 Oktober, gør SAC comeback i bokseringen. Sidste kamp for klubben ligger mere end 2 år tilbage. Claus Børge har brugt de sidste 10 måneder på at dygtiggøre det nye kamphold i klubben. Jonathan Kjær Nielsen, Aksel Køhler Søndergaard, Kasandra Simonsen, Dennis Vestergaard og Asger Bruus jensen skal alle 5 debuter i ringen, dette sker ved et diplomstævne i Randers. En diplomkamp er første skridt imod en rigtig kamp. Held og lykke til alle 5.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS