• Ole Keiser Christensen

Børneboksere får besøg fra Skive Seminarium


mandag (22. oktober), kommer der besøg fra Skive Seminarium, i forbindelse med en opgave i idrætsfaget, hvor de skal analysere en idrætskultur. De vil observere hvordan en boksetræning for børn kan afholdes, og hvad der bliver lavet til træningen. de viol hvis muligt optage noget af træningen samt stille enkelte spørgsmål til børnene.


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS