• Ole Keiser Christensen

Juleafslutning


Juleafslutning Kan i alle have en glædelig jul og et godt Nytår. 8. januar starter børnebokserne op kl 17.30 (fra 8 år - 12 år) 9. januar starter motion/kampbokserne op kl. 18.30 (fra 13 år -> ) vi ses i det nye år. der er også plads til nye, så bare mød op...


9 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS