top of page
  • Allan G. Gade

Adam & Mathias til DM for begyndere


Adam Khamzaev mødte den hårdtslående Castro fra venskabsklubben KB Sct. Jørgen Holstebro. Adam tabte desværre på tko i 1. omgang. Tidligt i omgangen blev SAC'eren fanget i hjørnet og stod stille længe nok til at Castro ramte ham klokkerent i leveren og så var det slut. Når man bliver ramt i leveren af et velplaceret venstre hook, lukker kroppen ned og så tager det langt mere end 10 sekunder at blive klar til kamp. Mathias G Nielsen boksede en direkte finalekamp mod Nasip Gazir fra Hvidovre BK. Der blev bokset en fantastisk flot, teknisk og hård kamp mod en rigtig dygtig modstander som nu er ubesejret med 9 sejre ud af 9 mulige i startbogen. Mathias vinder klart 1. omgang med flotte kontrastød og et konstant pres på modstanderen. I 2. omgang scorer modstanderen for mange point og Mathias taber omgangen. De bokser en tempofyldt og meget lige 3. omgang som er svær at dømme. En yderst fortjent sølvmedalje

Kampen ender desværre med en 28-29 sejr til modstanderen.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page