• Allan G. Gade

Adam & Mathias til DM for begyndere


Adam Khamzaev mødte den hårdtslående Castro fra venskabsklubben KB Sct. Jørgen Holstebro. Adam tabte desværre på tko i 1. omgang. Tidligt i omgangen blev SAC'eren fanget i hjørnet og stod stille længe nok til at Castro ramte ham klokkerent i leveren og så var det slut. Når man bliver ramt i leveren af et velplaceret venstre hook, lukker kroppen ned og så tager det langt mere end 10 sekunder at blive klar til kamp. Mathias G Nielsen boksede en direkte finalekamp mod Nasip Gazir fra Hvidovre BK. Der blev bokset en fantastisk flot, teknisk og hård kamp mod en rigtig dygtig modstander som nu er ubesejret med 9 sejre ud af 9 mulige i startbogen. Mathias vinder klart 1. omgang med flotte kontrastød og et konstant pres på modstanderen. I 2. omgang scorer modstanderen for mange point og Mathias taber omgangen. De bokser en tempofyldt og meget lige 3. omgang som er svær at dømme. En yderst fortjent sølvmedalje

Kampen ender desværre med en 28-29 sejr til modstanderen.


5 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS