• Allan Gjennerskov gade

Endnu en vellykket træningssamling


Lørdag d. 9. april blev der endnu en gang afholdt træningssamling i Skive Amatørbokse Club.

20 boksere fra hhv. Skive, Lemvig og Holstebro tilbragte formiddagen med fælles morgenmad og sparringskampe. Efter frokost og socialt samvær blev formiddagen brugt på teknisk træning og plethandsker med trænere fra de deltagende klubber.

Her ses en kort video fra formiddagens sparring.

En absolut godkendt træningssamling på Frisenborgvej.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS