• Allan Gjennerskov Gade

2 boksere klar til kamp


De to fightere Mathias Gravgaard Nielsen og Adam Khamzaev bokser i morgen til Lemvig Bokseklubs hjemmestævne. Mathias Gravgaard Nielsen møder for anden gang Lasse Virkus fra Randers AC og Adam Khamzaev møder Sebastian Luca fra Lemvig BK. Begge boksere er i god fysisk og mental form og har i den seneste tid vist stort fremskridt i træningslokalet til både sparring og teknisk træning.

Som sekundanter har de trænere Allan Nielsen og Allan Gade.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS