• Allan Gjennerskov Gade

2 boksere klar til kamp


De to fightere Mathias Gravgaard Nielsen og Adam Khamzaev bokser i morgen til Lemvig Bokseklubs hjemmestævne. Mathias Gravgaard Nielsen møder for anden gang Lasse Virkus fra Randers AC og Adam Khamzaev møder Sebastian Luca fra Lemvig BK. Begge boksere er i god fysisk og mental form og har i den seneste tid vist stort fremskridt i træningslokalet til både sparring og teknisk træning.

Som sekundanter har de trænere Allan Nielsen og Allan Gade.

Mathias Gravgaard Nielsen
Adam Khamzaev

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling udskudt

Årets Generalforsamling 2021 er udsat Generalforsamlingerne for ovennævnte forening skulle være afholdt inden den 30.4.2021. Grundet den ekstraordinære situation vi endnu befinder os i, har bestyrelse