top of page
  • Allan Gjennerskov Gade

Træningssamling i SAC


Denne weekend mødtes Skive Amatørbokse Club med boksere og trænere fra 5 midt-og vestjyske klubber til træningssamling. Det blev endnu en vellykket træningssamling i Skive AC med 34 boksere og trænere fra hhv. Skive, Lemvig, Nordsalling og Holstebro.

Dagen stod på sparring, frokost, socialt samvær, tekniktræning og styrketræning.

Tak til alle deltagere og hjælpende hænder!

Samlinger som denne er guld værd for boksesporten! Både for boksere og trænere kommer hjem i træningslokalet med ny viden og inspiration til at højne niveauet træningen og til stævner. Samarbejde er altid vigtigt, hvis man vil markere sig - konkurrencen kan vente til ringen.


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page