• Allan Gjennerskov Gade

Træningssamling i SAC


Denne weekend mødtes Skive Amatørbokse Club med boksere og trænere fra 5 midt-og vestjyske klubber til træningssamling. Det blev endnu en vellykket træningssamling i Skive AC med 34 boksere og trænere fra hhv. Skive, Lemvig, Nordsalling og Holstebro.

Dagen stod på sparring, frokost, socialt samvær, tekniktræning og styrketræning.

Tak til alle deltagere og hjælpende hænder!

Samlinger som denne er guld værd for boksesporten! Både for boksere og trænere kommer hjem i træningslokalet med ny viden og inspiration til at højne niveauet træningen og til stævner. Samarbejde er altid vigtigt, hvis man vil markere sig - konkurrencen kan vente til ringen.


5 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS