top of page
  • Allan Gjennerskov Gade

Skive AC til diplomstævne i BK Limfjord


Morten Bak Christensen klar til kamp

Skive Amatørbokse Club deltog lørdag d. 13. februar i diplomstævne i BK Limfjord i Skive.

Morten Bak Christensen fik til stævnet sin debut i den firkantede ring, med sig havde han trænere Allan Gade og Allan Nielsen.

Morten mødte Andreas Christensen fra Brønderslev Bokseklub som boksede sin 2. diplomkamp.

Det blev en kamp præget af tempo og kampånd. Morten kom lidt nervøst fra start og var derfor en anelse for stiv i kroppen. Som kampen fortsatte fik han dog mere gang i fødderne og viste fin afstandboksning med et godt overblik og fik sendt nogle gode rene træffere afsted, både på hel -og halvdistancen. Morten viste på intet tidspunkt tegn på træthed, da han er i fortrinlig form, dog begyndte hans næse at blive lidt af en udfordring, da den desværre bløder meget nemt - dette bliver der i fremtiden taget hånd om. Kampen endte med stillingen 26 point til Andreas fra Brønderslov og 25 point til Morten. En absolut godkendt debut i ringen for den stærke bokser fra Skive Amatørbokse Club.

Lige venstre fra begge boksere


48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page