• Allan Gjennerskov Gade

Skive AC til diplomstævne i BK Limfjord


Skive Amatørbokse Club deltog lørdag d. 13. februar i diplomstævne i BK Limfjord i Skive.

Morten Bak Christensen fik til stævnet sin debut i den firkantede ring, med sig havde han trænere Allan Gade og Allan Nielsen.

Morten mødte Andreas Christensen fra Brønderslev Bokseklub som boksede sin 2. diplomkamp.

Det blev en kamp præget af tempo og kampånd. Morten kom lidt nervøst fra start og var derfor en anelse for stiv i kroppen. Som kampen fortsatte fik han dog mere gang i fødderne og viste fin afstandboksning med et godt overblik og fik sendt nogle gode rene træffere afsted, både på hel -og halvdistancen. Morten viste på intet tidspunkt tegn på træthed, da han er i fortrinlig form, dog begyndte hans næse at blive lidt af en udfordring, da den desværre bløder meget nemt - dette bliver der i fremtiden taget hånd om. Kampen endte med stillingen 26 point til Andreas fra Brønderslov og 25 point til Morten. En absolut godkendt debut i ringen for den stærke bokser fra Skive Amatørbokse Club.


43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS