• Allan Gjennerskov Gade

SAC til breddesamling i BK Nordsalling


De to SAC boksere Mathias Gravgaard Nielsen og Adam Khamzaev deltog i dag i JABU breddesamling i BK Nordsalling, med sig havde de trænere Allan Nielsen og Allan Gade.

Dagens program stod på træning og to sparringskampe. Dette blev sidste sparring for de to fightere, før det går løs til Hancock Box Cup 2015. Begge boksere viste teknisk flot boksning med en masse energi og overskud, og styrede begge deres sparringskampe på overlegen facon. Adam og Mathias virker 'fit for fight' og vi glæder os til at se dem i ringen til hjemmestævnet den 7. & 8. november.


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling udskudt

Årets Generalforsamling 2021 er udsat Generalforsamlingerne for ovennævnte forening skulle være afholdt inden den 30.4.2021. Grundet den ekstraordinære situation vi endnu befinder os i, har bestyrelse

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS