top of page
  • Allan Gjennerskov Gade

Hancock Box Cup 6.-8. november 2015


Tiden for Hancock Box Cup nærmer sig med hastige skridt. Bestyrelsen for HBC stævnet har haft travlt og der er lagt op til en spændende og stemningsfyldt weekend. Næsten 200 boksere er meldt til stævnet fra Danmark, Norge og Belgien. Skive Atlet Club stiller med de to kampklare boksere Mathias Gravgaard Nielsen, som bokser sin 3. kamp og Adam Khamzaev, som bokser sin debutkamp.

DaBU har desuden udvalgt stævnet, som det sted hvor kvalifikationskampene til DM skal afholdes. Disse kampe afholdes lørdag aften efter de ordinære kampe. Bestyrelsen for HBC og SAC glæder sig over dette og byder de ekstra kampe velkommen.

For mere info om stævnet, se www.hancockboxcup.dk


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page