• Allan Gjennerskov Gade

Flygtningebørn til boksning


Tirsdag den 27/10 havde Skive Kampsport Center besøg af 14 flygtninge i alderen 14 til 16 år. Der blev gået til den med boksning i Skive Atlet Club og judo i Skive Judo Klub.

Gruppen fik en times træning i begge klubber. Der var en dejlig afslappet stemning og alle lod til at have fået en god oplevelse med hjem i rygsækken. Træner Allan Gade udtaler, at besøg som disse og deltagelse i det lokale foreningsliv er et vigtigt led i integrationsprocessen for de unge drenge og piger.

Særligt 3 af drengene udviste interesse for boksningen og ville gerne komme igen for at prøve sporten af.


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS