top of page
  • Allan Gjennerskov Gade

SAC til Fleggaard Box Camp


Bokseklubben Skive Atlet Club deltog sidste weekend med bokserne Adam Khamzaev , Mathias Gravgaard Nielsen & Joen Gudiksen samt trænerne Allan Nielsen & Allan Gjennerskov Gade, i Danmarks største træningslejr, Fleggaard Box Camp, i Felsted. I træningslejren deltog mere end 100 boksere fra Danmark, England, Tyskland, Norge og Sverige. Træningslejren blev skudt i gang med et boksestævne fredag aften, hvor Skive Atlet Club havde Adam Khamzaev i ringen. Adam boksede karrierens 2. diplomkamp, og igen leverede han et flot resultat. Han scorede 29 point og vandt igen et diplom. Samme aften skulle Mathias Gravgaard Nielsen også have bokset, men på grund af en fibersprængning i baglåret, måtte han melde afbud.

Lørdag og søndag skulle bokserne igennem 5 træningspas, løbeture og masser af kammeratlig hygge. Bokserne blev delt ud i grupper og trænere fra de forskellige lande arbejdede sammen om at træne de mange boksere. Det var sjovt og lærerigt, for både boksere og trænere, at skulle arbejde sammen, på trods af de sproglige barrierer og forskellige bokse- og træningsmetoder.

Det er et top-motiveret hold boksere SAC stiller med, når klubben afholder den internationale bokse-turnering, Hancock Box Cup, i november måned.

Skive Atlets Clubs cheftræner og landsholdstræner, Allan Nielsen, har, i den netop overståede weekend, været på træningslejr i Høje Taastrup, med hele det danske bokselandshold. Han tager på torsdag til en bokseturnering i Tyskland, sammen med 9 landsholdsboksere, som skal bokse om udtagelse til europamesterskaberne, som bokses senere i år.


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Så er vi igen klar til at byde nye som gamle medlemmer til træning. Motionsholdet starter op, tirsdag den 16. august kl. 18.30, hvorefter der vil være træningen fremover hver tirsdag og torsdag Jun

bottom of page