• skiveac

Flot diplomkamp!


Skive AC's egen Mathias Gravgaard Nielsen boksede 1. marts 2015 sin 3. Diplomkamp i Hinnerup. Mathias boksede en teknisk flot kamp og fik tildelt 29 point for stævnets bedste kamp. Vi glæder os til at se meget mere fra den 13 årige SAC bokser.

"Jeg har bokset den bedste kamp, selvom jeg var syg!" siger Mathias.


6 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Åbning efter Covid-19

Hejsa allesammen Så er der ved at blive løsnet op for Covid-19 restriktionerne. Hvad betyder det for Skive Atlet Club? 1. Dette gælder kun for motionsholdet. Junior og kampholdet vil forsat være

SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS