• skiveac

Flot diplomkamp!


Skive AC's egen Mathias Gravgaard Nielsen boksede 1. marts 2015 sin 3. Diplomkamp i Hinnerup. Mathias boksede en teknisk flot kamp og fik tildelt 29 point for stævnets bedste kamp. Vi glæder os til at se meget mere fra den 13 årige SAC bokser.

"Jeg har bokset den bedste kamp, selvom jeg var syg!" siger Mathias.


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
SKIVE ATLET CLUB

Skive Atlet Club blev etableret i 1925 og er dermed Skives ældste bokseklub. Klubben har altid været en forening, der kan - og stadig vil markere sig stærkt inden for dansk boksning. SAC har gennem årene udviklet mange store boksere til både jyske, danske, og nordiske titler.

 

ADRESSE

Skive Atlet Club

Frisenborgvej 8A
7800 Skive
skiveac@gmail.com

Tlf.: 61 70 04 15

Webmaster: Skive Atlet Club

 

FIND OS